Boek: Vissen - mijn passie, mijn leven

Witvisicoon en bondscoach Jan van Schendel heeft zijn bijzondere vissersleven samengevat in het boek ‘Vissen: mijn passie, mijn leven’.

‘Vissen: mijn passie, mijn leven’ geeft een uniek kijkje achter de schermen van de internationale wedstrijdvisserij. Daarnaast bevat het boek 51 vistips uit de praktijk. De auteur heeft duizenden wedstrijden gevist en daarmee een schat aan ervaring en kennis opgebouwd. Van Schendel vond het daarom hoog tijd voor een boek: “Ik liep al jaren rond met het idee. Vanwege mijn ervaring met het wedstrijdvissen denk ik dat ik wel wat te vertellen heb.”

Het rijk geïllustreerde boek van Van Schendel richt zich op een brede doelgroep. “Uiteraard wordt er gestrooid met veel witvistips. Maar ook voor andere sportvissers is het boeiend leesvoer. Ik benader het wedstrijdvissen als topsport dus van onze aanpak, techniek en benadering van het vissen kan iedereen iets leren”, aldus Van Schendel.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide