Voordeelpakket XL

Dit extra uitgebreide voordeelpakket bevat maar liefst drie unieke items: het MijnVISmaat meetlint XL, de SPRO Extra Long Nose Pliers (23 cm) en de Sportvisserij Nederland cap (beige) – deze cap is ook los verkrijgbaar in de webwinkel voor €4,95.

Dit unieke Voordeelpakket XL bevat de volgende producten:

Sportvisserij Nederland Cap
De cap van sportvisserij Nederland is de ideale viscap: one size fits all. Alleen verkrijgbaar bij Sportvisserij Nederland!

MijnVISmaat Meetlint XL
Dit handige meetlint van oprolbaar en waterbestendig zeil is geschikt voor vissen tot 150 cm . Rol hem op, doe er een elastiekje omheen en je bergt hem heel gemakkelijk en bijzonder compact op.

SPRO Long Nose Pliers
Deze RVS-tang (23 cm) is multifunctioneel: je kunt er in drie maten mee knippen, strippen en crimpen. De comfortabele handgreep zorgt voor verbeterde grip en is voorzien van een draagkoord zodat de tang niet per ongeluk het water in kan vallen. Een ideaal product voor elke roofvisser!

Bekijk hier ook ons andere Voordeelpakket!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide