Voordeelpakket XL

In dit pakket zitten de Sportvisserij Nederland cap (beige), SPRO Long Nose Pliers, MijnVISmaat Meetlint XL en Sportvisserij Nederland mondkapje

Dit unieke Voordeelpakket bevat de volgende producten:

Sportvisserij Nederland Cap
De cap van sportvisserij Nederland is de ideale viscap: one size fits all. Alleen verkrijgbaar bij Sportvisserij Nederland!

MijnVISmaat Meetlint XL
Dit handige meetlint van oprolbaar en waterbestendig zeil is geschikt voor vissen tot 150 cm . Rol hem op, doe er een elastiekje omheen en je bergt hem heel gemakkelijk en bijzonder compact op.

SPRO Long Nose Pliers
Deze RVS-tang (23 cm) is multifunctioneel: je kunt er in drie maten mee knippen, strippen en crimpen. De comfortabele handgreep zorgt voor verbeterde grip en is voorzien van een draagkoord zodat de tang niet per ongeluk het water in kan vallen. Een ideaal product voor elke roofvisser!

Mondkapje
Dit soft shell hygiënemasker met Sportvisserij Nederland-logo heeft een hoog ademend vermogen, comfortabele pasvorm en is herbruikbaar (wassen op minimaal 60ºC).

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide