Een avontuurlijke dag bij de StrandVISkaravaan!

Op woensdag 18 oktober is het tijd voor een avontuurlijk dag op het strand van Domburg. Ben jij tussen de 10 en 16 jaar oud, hou je van zeevissen en vooral vanaf het strand en wil je hier alles over weten? Hou dan deze dag vrij en meld je aan voor deelname aan het unieke side-event StrandVISkaravaan in Domburg!

Sportvisserij Nederland, in samenwerking met Sportvisserij ZuidWestNederland en aangesloten HSV’s, organiseert dit side-event halverwege de vier dagen durende Wereldkampioenschap Kustvissen Junioren (31st World Championship Shore Angling YOUTH (U16) and 22nd World Championship JUNIORS (U21). Dit WK vindt namelijk plaats van 16 oktober t/m 20 oktober 2023.

Ervaar het side-event StrandVISkaravaan
Op het side-event is van alles te ervaren, zoals zelf vissen met je vrienden onder begeleiding van ervaren strandvissers, samen met VISmeesters en VISjuffen je eigen strandonderlijnen maken, oefenen met een werphengel op targets, herkennen van zoutwatervis, hoe ga je om met gevangen vis (o.a.) juist onthaken en op visdrilsimmulatoren een digitaal gevecht aangaan met grote vissen.

Als extra bonus bezoek je de vissende internationale deelnemers van het WK Kustvissen Junioren en beleef daar hoe leuk en spannend het strandvissen kan zijn!

Locatie, tijden en materiaal
Het side-event wordt georganiseerd op het Autostrand van Domburg (Noorderhoofdweg). Dit side-event is een eendaags onderdeel van het vierdagen durende WK Kustvissen Junioren en er kan aan worden deelgenomen van 13.00 tot 16.00 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt inlopen wanneer je maar wilt, mits je vooraf bent aangemeld! Voor alle deelnemers is drinken aanwezig, echter een lunch moet je zelf meenemen.

Meld je gauw aan via het inschrijfformulier hieronder!Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide