EVEZET Top Teamcompetitie 2019

Sportvisserij Nederland heeft met het beleidsplan "Als Team naar de Top" (2016-2020) een nieuwe weg ingeslagen als het om wedstrijdvissen gaat. Teamvissen heeft hierin een prominentere plek gekregen en daarom worden ook in 2019 diverse competities georganiseerd in teamverband.

Bondscoach Jan van Schendel en Marco Kraal geven in Visblad TV uitleg tijdens een onvervalst robbertje havenvissen op voorns in Huizen:EVEZET Top Teamcompetitie Dobbervissen Dames + U20

Speciaal voor dames (alle leeftijden) en jeugd onder 20 jaar wordt de EVEZET Top Teamcompetitie Dobbervissen Dames + U20 georganiseerd. Over vier wedstrijden in twee weekenden wordt uitgemaakt welk team zich kampioen mag noemen. Voorafgaand aan deze competitie worden er in de federaties clinics georganiseerd voor het vormen van federatieteams, maar uiteraard kun je je zelf ook met een team opgeven. Een team bestaat uit vier of vijf wedstrijdvissers (In overleg met Sportvisserij Nederland kunnen er eventueel (willekeurige) reserves worden ingezet (mits in het bezit van een geldige Vispas). 

Er wordt een teamklassering én individuele klassering (zowel per dag als tussen-/eindstand over meerdere wedstrijden) opgemaakt. (Naast de 4 vaste teamleden worden alleen de vaste reserves meegenomen in de individuele einduitslag)

Algemene Voorwaarden en Reglementen van de EVEZET Top Teamcompetitie Dames + U20 2019.


Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor de EVEZET Top Teamcompetitie Dobbervissen Dames + U20 2019 bedraagt € 440,-- per team

Deelnemende Teams

Teams Evezet Top Teamcompetitie Dobbervissen Dames + U20 2019

Richtlijnen 1e/2e Teamcompetitie Zoet Dames + U20  4 en 5 mei 2019 Beukerskanaal
Richtlijnen 3e/4e Teamcompetitie Zoet Dames + U20 28 en 29 september 2019 Noord Hollandsch Kanaal


Teamvissen

De keus om in teamverband te gaan vissen is een hele bewuste. Zowel in de topsport als de breedtesport brengt het grote voordelen met zich mee. Op het EK of WK vis je als team Nederland, maar ook binnen de hengelsportvereniging versterkt samen vissen het sociale element, de binding met de club en het delen van vis-kennis. Samen vissen is gewoon heel gezellig én leerzaam!

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.