In het weekend van 10 en 11 september organiseren vijf bij Sportvisserij Nederland aangesloten hengelsportfederaties in samenwerking met lokale hengelsportverenigingen wervingsdagen.

Deze dagen zijn speciaal voor alle kinderen die kennis willen maken met of meer willen weten over het wedstrijdvissen. Ben jij tussen de 8 en 18 jaar en wil jij je in competitieverband meten met andere witvissers? Twijfel dan niet en geef je snel op.
Vanaf 09:30 uur ben je welkom op een van de locaties die in de onderstaande tabel vermeld staan. Op de wervingsdagen kun je bij wedstrijdcracks je licht opsteken over alles wat met wedstrijdvissen te maken heeft. Bovendien worden er twee wedstrijden gevist: van 10:30-12:00 uur en van 14:00-15:30 uur. Je kunt aan beide wedstrijden maar ook aan één van de wedstrijden meedoen. De wedstrijden zijn gericht op het witvissen met de vaste stok en met de feederhengel. Je kunt met je eigen materiaal deelnemen, maar er zijn ook vaste hengels beschikbaar die je kunt gebruiken. Na afloop van de wedstrijden volgt een prijsuitreiking, dus doe je best en wie weet val jij in de prijzen!
Ben je enthousiast en wil je meedoen? Meld je dan graag vooraf aan via het inschrijfformulier! Vrije inloop is ook mogelijk, maar zorg in dat geval dat je op tijd aanwezig bent – zeker als je de wedstrijden mee wilt vissen.

Lunch is geregeld en na afloop ontvang je een rijk gevulde goodiebag!

Aanmelden kan via onderstaand inschrijfformulier!  

Reeds aangemelde deelnemers


Vul hieronder je gegevens in


Graag aangeven de naam van de hengelsportvereniging. Indien geen lid, invullen: geen lid.

Deze bijzondere gegevens zijn alléén beschikbaar voor de locatieleiding en Sportvisserij Nederland en worden niét afgedrukt op eventuele deelnemersstickers of kaarten.
Toestemming verwerken beelden
Bij deze geef ik (als ouder/verzorger) toestemming voor het verwerken van (tot mijn kind herleidbare) beelden, gemaakt tijdens één van de wervingsdagen door Sportvisserij Nederland en/of federatie bestemd voor promotionele doeleinden. 

Deze toestemming kunt u conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) op ieder moment intrekken.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide