Meld je aan voor de Winter Challenge!

Wedstrijdvissen met de vaste stok in de winter is leuk. Vaak zijn wateren midden in het dorp of de stad daar uiterst geschikt voor. Deze witvis wedstrijden - voor jonge sportvissers tussen de 8 en 18 jaar - worden in november, december, januari en februari door verschillende federaties georganiseerd.

Datum en locaties

  • Zaterdag 10 december: 2022: Steenwijk AFGELAST
  • Zondag 22 januari 2023: Leeuwarden
  • Zondag 26 februari 2023: Zuidlaren


Voor beginners en ervaren sportvissers

  • Beginnende vissers: € 5 inschrijfgeld, vissen in koppels onder begeleiding van een VISmeester of ervaren visser tussen 11:00 en 13:00 uur. Materiaal, voer en aas worden voor je geregeld. De prijzen bestaan uit materiaalprijzen.
  • Ervaren vissers: € 10 inschrijfgeld, individuele wedstrijd van 11:00 tot 15:00 uur. Zelf voor materiaal, voer en aas zorgen. De prijzen bestaan uit geldprijzen.

Voor beide groepen geldt: contante betaling op locatie.De reglementen

Klik hier voor het reglement van de beginnende vissers.
Klik hier voor het reglement van de ervaren vissers.

Kijk welke Winter Challenge er bij jou in de buurt is en schrijf je hieronder in!

Meer informatie over de locatie etc. wordt ongeveer één week voor de wedstrijd datum naar het opgegeven mailadres verstuurd.
Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide