Inschrijfformulier EVEZET NTC Feedervissen 2018

Via dit formulier kun je je inschrijven voor de EVEZET Nationale Teamcompetitie Feedervissen 2018. Inschrijven kan tot en met 23 februari 2018. Plaatsing geschiedt op basis van datum binnenkomst van het formulier.

Klik hier voor de algemene voorwaarden Teamcompetitie en wedstrijdreglement Feeder 2018.
* Je dient in het bezit te zijn van een geldige (Jeugd)VISpas. Indien je in het voorgaande jaar voor dezelfde vereniging hebt deelgenomen, dan blijft dit nummer hetzelfde. Indien je gewijzigd bent van vereniging (of via een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap VBL een ander nummer ontvangt) of een nieuwe deelnemer bent, vul dan hieronder het nieuwe nummer in.De kosten:

Het inschrijfgeld á € 825,- (opgebouwd uit licentie- en deelnamekosten voor alle 5-7 teamleden) mag begin maart 2018 worden afgeschreven van bovenstaande rekening. Dit formulier dient zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk voor 16 februari 2018, bij Sportvisserij Nederland ontvangen te zijn. Plaatsing geschiedt op basis van binnenkomst van het antwoordformulier.
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.