EVEZET Top Teamcompetitie 2019

Sportvisserij Nederland heeft met het beleidsplan "Als Team naar de Top" (2016-2020) een nieuwe weg ingeslagen als het om wedstrijdvissen gaat. Teamvissen heeft hierin een prominentere plek gekregen en daarom worden ook in 2019 diverse competities georganiseerd in teamverband.

Bondscoach Jan van Schendel en Marco Kraal geven in Visblad TV uitleg tijdens een onvervalst robbertje havenvissen op voorns in Huizen:


EVEZET Top Teamcompetitie Feeder 

De EVEZET Top Teamcompetitie Feeder voor teams (bestaande uit minimaal 5 en maximaal 8 VISpashouders, ongeacht welke hengelsportvereniging zij lid zijn) bestaat uit 6 wedstrijden (verdeeld over 3 weekenden) waarbij in 5 vakken wordt gevist. Per wedstrijd vissen 5 teamleden (de rest is reserve). Het winnende team krijgt het recht om afgevaardigd te worden naar het WK Feerder Clubs. Naast het teamklassement wordt er ook een individueel klassement opgemaakt.

Algemene Voorwaarden en Reglementen van de EVEZET Top Teamcompetitie Feeder 2019.


Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor de EVEZET Top Teamcompetitie Feeder 2019 bedraagt € 825,-- per team.

Deelnemende teams


Richtlijnen 1e/2e Teamcompetitie Feeder   23 en 24 maart 2019 Amsterdam-Rijnkanaal 
Richtlijnen 3e/4e Teamcompetitie Feeder 6 en 7 juli 2019 Eemskanaal
Richtlijnen 5e/6e Teamcompetitie Feeder   26 en 27 oktober 2019 Lateraalkanaal


Teamvissen

De keus om in teamverband te gaan vissen is een hele bewuste. Zowel in de topsport als de breedtesport brengt het grote voordelen met zich mee. Op het EK of WK vis je als team Nederland, maar ook binnen de hengelsportvereniging versterkt samen vissen het sociale element, de binding met de club en het delen van vis-kennis. Samen vissen is gewoon heel gezellig én leerzaam!

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.