Inschrijfformulier 

Nationale Teamcompetitie Kustvissen 2021

De Teamcaptain kan het team inschrijven voor de Nationale Teamcompetitie Kustvissen 2021. Wanneer het team is ingeschreven ontvangt de Teamcaptain per e-mail een bevestiging. 

Het opgeven van teams is gemakkelijk. Vul onderstaand formulier in om het team in te schrijven voor de Nationale Teamcompetitie Kustvissen 2021. Mocht je vragen hebben over het inschrijven van teams, neem gerust contact met ons op via wedstrijden@sportvisserijnederland.nl.


Teamlid 1:


Teamlid 2:


Teamlid 3:


Teamlid 4:


Teamlid 5:


Teamlid 6 (reserve):


Teamlid 7 (reserve):


Coach (optioneel)


Teamcaptain:
* Je dient in het bezit te zijn van een geldige (Jeugd)VISpas. Indien je in het voorgaande jaar voor dezelfde vereniging hebt deelgenomen, dan blijft dit nummer hetzelfde. Indien je gewijzigd bent van vereniging (of via een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap VBL een ander nummer ontvangt) of een nieuwe deelnemer bent, vul dan hieronder het nieuwe nummer in.


Kosten, Privacy statement en Wedstrijdreglement:

  • Alle wedstrijden verlopen volgens de laatste versies van het Protocol veilig sporten van het NOC-NSF en het Protocol verantwoord vissen van Sportvisserij Nederland.
  • Dit formulier dient vóór 2 april 2021 bij Sportvisserij Nederland ontvangen te zijn.
  • De eerste 5 deelnemers betreft de basisopstelling (deelnemers 6 en 7 zijn reserve).
  • Het inschrijfgeld voor de Nationale Teamcompetitie Kustvissen 2021 bedraagt € 375,- per team. 
  • Dit bedrag mag half november 2021 worden afgeschreven van de bank- of girorekening van de teamcaptain.
  • Privacy statement
  • Wedstrijdreglement

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide