Inschrijfformulier 

TopTeamcompetitie Dobbervissen 2019 (dames - U20)

De Teamcaptain kan het team inschrijven voor de TopTeamcompetitie Dobbervissen 2019 (dames - U20). Wanneer het team is ingeschreven ontvangt de Teamcaptain per e-mail een bevestiging. Het opgeven van teams is gemakkelijk. Vul onderstaand formulier in om het team in te schrijven voor de TopTeamcompetitie Dobbervissen 2019 (dames - U20). Mocht je vragen hebben over het inschrijven van teams, neem gerust contact met ons op via wedstrijden@sportvisserijnederland.nl.


* Je dient in het bezit te zijn van een geldige (Jeugd)VISpas. Indien je in het voorgaande jaar voor dezelfde vereniging hebt deelgenomen, dan blijft dit nummer hetzelfde. Indien je gewijzigd bent van vereniging (of via een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap VBL een ander nummer ontvangt) of een nieuwe deelnemer bent, vul dan hieronder het nieuwe nummer in.

Kosten, Privacy statement en Wedstrijdreglement:

  • Het inschrijfgeld voor de TopTeamcompetitie Dobbervissen 2019 bedraagt € 440,- per team. 
  • Dit bedrag mag half april 2019 worden afgeschreven van de bank- of girorekening van de teamcaptain.
  • Dit formulier dient vóór 5 april 2019 bij Sportvisserij Nederland ontvangen te zijn.
  • Plaatsing geschiedt op basis van binnenkomst van het inschrijfformulier.
  • Privacy statement
  • Wedstrijdreglement

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide