Finale Open NK Kustvissen (Heren)

Het Open Nationaal Kampioenschap Kustvissen is een landelijke wedstrijd die op individuele basis wordt gevist. De winnaar is Open Nationaal Kampioen Kustvissen (heren). De winnaar van vorig jaar mag zijn titel verdedigen, maar dient zich wel via het formulier in te schrijven.

Het Open Nationaal Kampioenschap Kustvissen is alleen voor heren. Dames en Junioren (U16 en U21) vissen in een eigen categorie hun Nederlands Kampioenschap, waarvoor een ander reglement geldt.

LET OP: programma onder voorbehoud
Onderstaande programma’s en het maximum aantal deelnemers blijft natuurlijk afhankelijk van de ontwikkelingen rond Corona. Check daarom regelmatig deze pagina voor de laatste updates. Alle wedstrijden worden gevist volgens het Coronaprotocol Verantwoord sporten van het NOC-NSF en de protocollen voor verantwoord vissen van Sportvisserij Nederland.

Wedstrijdreglement

  • Klik hier voor het wedstrijdreglement.


Geldprijzen

  1. € 500,-
  2. € 400,-
  3. € 300,-
  4. € 200,-
  5. € 100,-


Inschrijven (inschrijving op basis van binnenkomst formulieren)

Inschrijvingen

  • Klik hier voor het overzicht van de inschrijvingen.


Programma

  • 07 - 11 - 2020  Finale ONK Kustvissen 2020 (heren)
Klik hier voor de volledige wedstrijdagenda van Sportvisserij Nederland voor meer wedstrijden en competities.Uitslagen

Klik hier voor het volledige overzicht met uitslagen van wedstrijden Sportvisserij Nederland.Alle bovengenoemde informatie is onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide