Vis TV gemist? Mini WK Kustvissen (video)

0 5797
04 jun 2012

Voor de 12e en al weer laatste aflevering van de serie Vis TV van 2012 maakten Ed en Marco afgelopen zondag 3 juni deel uit van de twee zeevisteams die straks in oktober in eigen land deelnemen aan het Wereldkampioenschap Kustvissen.

-> Bekijk hier de uitzending terug op RTL XL

Marco komt het damesteam versterken en Ed vist bij de heren. Op een strand van het Zeeuwse Walcheren vissen de ploegen geheel volgens de internationale regels die straks ook gelden op het WK. Dat betekent dat aspirant wedstrijdvissers, maar sowieso elke zeevisser van dit ludieke Mini-WK heel veel kan opsteken als het om onderlijnen, aassoorten en werptechnieken; kortom als het om het vangen van zeevis gaat.

Vis TV is een initiatief van Sportvisserij Nederland en Tangram Media.

Vanaf volgende week zondag 10 juni start RTL meten weer met de herhaling van aflevering 1 van Vis TV en is de serie nogmaals gedurende 12 zondagen op RTL-7 te zien. Uiteraard krijg je volgende week zaterdag 9 juni nog de gelegenheid om de herhaling van deze finale-uitzending om 13.00 uur op RTL-7 te volgen, terwijl RTL-4 op de zaterdagmorgen om 7.00 uur ook herhalingen van Vis TV laat zien.

-> Meer Vis TV

Gerelateerde berichten
Facebook reacties
Divide