Beter weer en meer vis tijdens de 2e Topcompetitie Feeder 2015

3876
10 mei 2015

Tijdens de 2e wedstrijd van de Nationale Topcompetitie Feeder was het weer aanmerkelijk beter dan de dag ervoor. Gedurende de gehele wedstrijd waaide er een aangename bries uit het zuiden en de temperatuur steeg dankzij de zon naar ca. 20 graden.

Alhoewel het weer veel beter was, waren de vangsten in Vak B minder. In de vakken A en C werd meer vis gevangen. Alle aanwezige deelnemers konden vis ter weging aanbieden.

Van 46 licentiehouders, die zich hadden ingeschreven, waren er twee afwezig. Eén van had zich voor de loting al afgemeld en zijn stek was niet uitgezet. De ander meldde zich kort voor de wedstrijd af. Er waren geen dagdeelnemers. De deelnemers werden verdeeld over 3 vakken.


Jan Veenman uit vak A werd met 34.730 gram eerste, Hendrik Baert uit vak C werd met 26.140 gram tweede, en de derde plaats was voor Alex Frederiks uit vak B met 7030 gram.

Naast de geldprijzen werden er ook materiaalprijzen uitgedeeld, die beschikbaar waren gesteld door Evezet Fishing.
Met dank aan alle controleurs voor hun inzet.

Onderstaande uitslag is nog officieus en wordt officieel op dinsdag 19 mei a.s. Eventuele protesten dienen uiterlijk maandag 18 mei voor 09.00 uur door Sportvisserij Nederland te zijn ontvangen, per post aan postbus 162, 3720 AD Bilthoven of per mail aan wedstrijden@sportvisserijnederland.nl.

Klik hier voor de daguitslag van de 2e TC Feeder 2015

Klik hier voor de tussenstand na 2 wedstrijden


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.