Vuurdoop - Stealth Gear transport trolley

21 mei 2013

Eigenlijk zijn de producten van Stealth Gear bedoeld voor de natuurfotograaf. Camerastatieven in natuurprint, camou poncho’s, mini schuiltentjes, noem maar op. Maar doet het merk zichzelf daarmee stiekem niet te kort? We moeten ons sterk vergissen als hun producten niet ook de sportvisser prima van pas komen. Denk bijvoorbeeld aan hun ‘Transport Trolley’: een transportkarretje en stoeltje in één.

Een mooi natuurlijk groen kleurtje, lichtgewicht aluminium, 80 cm hoog, 4½ kg zwaar, high quality nylon, twee luchtbanden met lagers en een zonneklepje: dat zijn in vogelvlucht de specificaties van de Trolley. Een transportkarretje op luchtbanden, ideaal om je visspullen (tot max. 80 kg) mee te vervoeren. Zo hoef je niet alles op je lichaam mee te sjouwen, en kun je dus meer spullen in één keer naar het water transporteren. Inclusief een extra opberg vak, in de ‘rug’ van de trolley. Tot zover geen spectaculaire bijzonderheden. Nou ja, misschien dat het product in Nederland is ontwikkeld.

Lees hier het hele artikel. (PDF)

-> meer Vuurdopen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.