Hét VISblad nu ook online beschikbaar: meld je aan!

748
05 jun 2024

Sinds december 2023 verschijnt Hét VISblad ook online. Je kunt dit magazine dus digitaal lezen op je desktop, tablet of smartphone. Om toegang te krijgen tot de online versie van Hét VISblad is het wel noodzakelijk dat je e-mailadres bekend is bij Sportvisserij Nederland. Dit kun je snel en eenvoudig registreren in het digitale klantportaal MijnSportvisserij.

De tien edities van Hét VISblad die ieder jaar verschijnen zijn behalve in print tegenwoordig ook als online magazine beschikbaar. Om dit te kunnen lezen is het wel nodig om toegang te krijgen tot de digitale versie. Dat kun je eenvoudig en snel regelen door je e-mailadres te registreren in de online serviceomgeving MijnSportvisserij (mijnsportvisserij.nl). Dan krijg je bij de verschijning van iedere nieuwe editie een reminder dat deze voor je klaarstaat.

De digitale versie van Hét VISblad wordt op twee manieren beschikbaar gemaakt voor abonnees. Die zit al inbegrepen bij de prijs van een eenjarig abonnement (voor de prijs van € 14,95) waarvoor je tien edities in print krijgt thuisgestuurd. Je kunt er ook voor kiezen om Hét VISblad alleen digitaal te lezen. Dan betaal je € 9,95 voor een eenjarig online abonnement.
Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.