Jeugdwerk als promotie

De meeste sportvissers beginnen met vissen voor hun 14de jaar. Als je dan nog niet hebt gevist, is de kans klein dat je het alsnog gaat doen. Jeugd is dus een zeer belangrijke doelgroep bij de promotie van de sportvisserij. Promotie van het sportvissen is dus een belangrijk doel van het jeugdwerk bij een hengelsportvereniging. De belangrijkste doelgroep hierbij zijn kinderen die nog nooit hebben gevist of die net beginnen met vissen.

Gratis online jeugdvergunning

Het is belangrijk om de drempel voor de jeugd om lid te worden van een hengelsportvereniging zo laag mogelijk te houden. Tegelijkertijd zul je ook activiteiten aan moeten bieden om jeugdleden aan je te binden. Het uitgeven van een gratis jeugdvergunning voor het vissen met één hengel verlaagt de drempel voor kinderen om met een document te gaan vissen.

Downloads

Infoblad (PDF) Jeugdwerk als promotie

Infoblad (PDF) Online jeugdvergunning: Welkom bij onze vereniging!Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.