Pers

Sportvisserij Nederland streeft naar heldere communicatie met de media. Daarom verspreiden we onder andere persberichten en geven we interviews. Hier vindt u informatie die u als redactie of journalist kunt gebruiken.

Perscontact

Wilt u als redactie of journalist meer weten over Sportvisserij Nederland, wilt u een interview houden, meekijken en beeld- of geluidsopnames maken op het kantoor in Bilthoven of bij evenementen? Neem dan contact op met afdeling Communicatie.

Telefoon: 030 - 605 84 00

E-mail: pers@sportvisserijnederland.nl. Graag onder vermelding van 'pers' in de onderwerpregel.

Bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

TV Opnames

Sportvisserij Nederland streeft naar een zo groot mogelijke transparantie. U bent welkom om mee te kijken en eventueel op het hoofdkantoor in Bilthoven of op locatie beeld- of geluidsopnames te maken.

Neem hiervoor contact op met Onno Terlouw, afdeling Communicatie via 030 - 605 84 00 of pers@sportvisserijnederland.nl. Graag onder vermelding van 'pers' in de onderwerpregel.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide