Leveringsvoorwaarden

Levering? Zo spoedig mogelijk!

De bestelde artikelen zullen bij een incasso uiterlijk binnen 3 weken geleverd worden. Wordt er met Ideal betaald dan zal de levering uiterlijk binnen 1 week geschieden.

Welkomstgeschenken bij een abonnement van Hét VISblad worden binnen 4 weken geleverd.

Indien u online visdocumenten (VISpas, Nachtvis-/ derdehengeltoestemming) bestelt, ontvangt u direct een bevestigingsmail met de voorlopige toestemming. Deze is direct geldig. Het definitieve document wordt u binnen 4 weken opgestuurd.

Sportvisserij Nederland bezorgt uw Internetbestelling door heel Nederland en garandeert in ieder geval levering binnen 30 dagen. Wordt die termijn overschreden, dan krijgt u daar zo snel mogelijk bericht van. Wilt u vervolgens de koop ongedaan maken, dan wordt de koopovereenkomst kosteloos ontbonden. Sportvisserij Nederland stort het door u betaalde bedrag zo spoedig mogelijk volledig terug. De terugbetaling vindt in ieder geval binnen 30 dagen na het verbreken van de koopovereenkomst plaats.

Betalen via Internet

- Bij aankopen via deze website weet u precies wat u koopt en wat u daarvoor betaalt. De prijs die bij de aanbieding vermeldt staat, is net als in de winkel een totaalprijs. Dus inclusief BTW. Eventuele verzendkosten worden apart vermeld.
- Administratieve fouten worden zo snel mogelijk gecorrigeerd.

Niet goed - geld terug

Is het artikel bij aflevering kapot of niet compleet, dan zorgt Sportvisserij Nederland voor vervanging, voor reparatie of voor nalevering van het ontbrekende onderdeel. De kosten daarvan zijn voor rekening van Sportvisserij Nederland.
Voorwaarde is echter wel dat de klacht en het artikel waarom het gaat zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 30 dagen bij Sportvisserij Nederland binnen is. In deze gevallen zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Is het artikel wel goed, maar heeft u spijt van uw aankoop? U heeft een bedenktijd van 7 werkdagen om uw goederen te retourneren. Kijk voor meer informatie bij 'bedenktijd'.

Bedenktijd

Wettelijk gezien heb je na ontvangst van de 'op afstand' gekochte goederen een bedenktijd van 14 werkdagen. Spijt van je aankoop? Retourneer de bestelling (of een deel daarvan) binnen 14 werkdagen na ontvangst van je bestelling. Opgaaf van redenen is niet nodig.

Voorwaarden zijn dat je de bevestigingsmail meestuurt, dat het artikel niet beschadigd is en dat het artikel nog in de originele verpakking zit (een eventuele verzegeling mag dus niet verbroken zijn).

Na ontvangst van je klacht ontvang je het totale aankoopbedrag uiterlijk binnen 30 dagen terug. Bij retourzending zijn de verzendkosten voor jouw rekening.

Sportvisserij Nederland kan in speciale gevallen afzien van de hierboven geschetste bedenktijd. Als Sportvisserij Nederland gebruikmaakt van die mogelijkheid, staat dat bij het artikel waar afwijking van de regel voor geldt, duidelijk vermeld.

Voor een zending die beschadigd of onvolledig bij u wordt afgeleverd, gelden andere regels. Kijk daarvoor bij 'Niet goed - geld terug'.

Speciale acties

Bij speciale acties zal altijd de actieperiode vermeld worden. Bestellingen buiten deze periode kunnen niet meer tegen actieprijzen worden geleverd.

Sportvisserij Nederland kan niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten.

Privacy gegarandeerd

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website en we zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die u aan ons doorgeeft vertrouwelijk wordt behandeld.

Voorwaarden opslaan als pdf: download

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.