VISionair abonnement

Hét vakblad over vis, visserij en visstandbeheer. Het kwartaalblad wordt uitgegeven door Sportvisserij Nederland, de belangenorganisatie van de bijna twee miljoen sportvissers in ons land.Belangrijkste doel van het blad is het inspelen op de groeiende vraag naar informatie over vissen en aanverwante onderwerpen bij waterbeheerders, onderzoekers en visstandbeheerders. Daarnaast wil VISionair aan een breder publiek laten zien dat vissen fascinerende organismen zijn waar zeer veel over valt te vertellen.

VISionair is geen hengelsportmagazine, maar een toegankelijk vakblad over de biologie en het beheer van vissen. Een belangrijk deel van de artikelen wordt geschreven door visdeskundigen werkzaam bij universiteiten en onderzoeksinstellingen. Naast de inhoud van de artikelen is er veel aandacht besteed aan de lay out, vooral de vaak prachtige foto's zullen de lezer nog dichter bij de ongrijpbare onderwaterwereld brengen. Visionair komt vier keer per jaar uit.Hoofdredacteur Marco Kraal

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.