Aanvullingen op lijsten van viswateren

Bij het vissen in de genoemde wateren dient u naast de (Kleine) VISpas en de (Kleine) Lijst van Nederlandse VISwateren een afdruk van deze pagina's bij u te hebben.

Aanvulling 2021

Iedere visser die heeft aangegeven papieren lijsten van viswateren te willen blijven ontvangen via www.mijnsportvisserij.nl ontvangt bij zijn/haar VISpas 2021 de Aanvulling 2021. Bij het vissen in de genoemde wateren dient u naast de VISpas en de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren bij u te hebben. In plaats van zowel de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren en onderstaande aanvullingen mag u ook de VISplanner App tonen bij controle.

De aanvulling van 2021 kunt u hier downloaden. 

Actuele aanvullingen

De nieuwste digitale aanvullingen van de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren staan hieronder. Indien u vist in de wateren genoemd in deze digitale aanvulling dan dient u een afdruk van deze pagina's bij u te hebben. 

De digitale aanvulling van januari en februari is hier te downloaden.
De digitale aanvulling van maart en april is hier te downloaden.
De digitale aanvulling van mei en juni is hier te downloaden.
De digitale aanvulling van juli, augustus en september is hier te downloaden
De digitale aanvulling van oktober november en december is hier te downloaden.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide