Aanvullingen op lijsten van viswateren

Bij het vissen in de genoemde wateren dient u naast de (Kleine) VISpas en de (Kleine) Lijst van Nederlandse VISwateren een afdruk van deze pagina's bij u te hebben.

Aanvulling 2018

Iedere visser die heeft aangegeven papieren lijsten van viswateren te willen blijven ontvangen via www.mijnsportvisserij.nl ontvangt bij zijn/haar VISpas 2018 de papieren Aanvulling 2018. Bij het vissen in de genoemde wateren dient u naast de VISpas en de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren de Aanvulling 2018 bij u te hebben. In plaats van zowel de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren en de Aanvulling 2018 mag u ook de VISplanner App tonen bij controle.


Actuele aanvullingen

De nieuwste digitale aanvullingen van de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren vind u hieronder. Indien u vist in de wateren genoemd in deze digitale aanvulling dan dient u een afdruk van deze pagina's bij u te hebben. 

Let op: Deze wateren staan niet in de Aanvullingslijst die u bij de VISpas 2018 geleverd krijgt. Dit is een extra aanvulling om direct nog meer water in de VISpas te krijgen. Deze digitale aanvullingen staan wel ook in de VISplanner App. Gebruikt u de App dan hoeft u dus geen papieren afdruk mee te nemen.

De digitale aanvulling van januari 2018 kunt u hier downloaden.
De digitale aanvulling van februari 2018 kunt u hier downloaden.
De digitale aanvulling van maart 2018 kunt u hier downloaden.
De digitale aanvulling van april 2018 kunt u hier downloaden.
De digitale aanvulling van mei 2018 kunt u hier downloaden. 
De digitale aanvulling van juni 2018 kunt u hier downloaden.
De digitale aanvulling van juli 2018 kunt u hier downloaden.
De digitale aanvulling van augustus 2018 kunt u hier downloaden.
De digitale aanvulling van september en oktober 2018 kunt u hier downloaden.

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.