Altijd prijs met de Nederlandse Loterij


De Nederlandse Loterij maakt zich sterk voor de Nederlandse sport, omdat sport aan de basis van een gezonde en krachtige samenleving staat. Jaarlijks draagt De Nederlandse Loterij circa 45 miljoen euro af aan zowel top- als breedtesport. Dit geld wordt via het NOC*NSF verdeeld over de 76 aangesloten sportbonden, waaronder Sportvisserij Nederland.

De Lotto en Staatsloterij zijn in 2016 gefuseerd tot de Nederlandse Loterij om een zo sterk mogelijke positie op de Nederlandse kansspelmarkt te krijgen, wanneer deze door nieuwe wetgeving over enkele jaren internationaal open gaat.


Tweede sportbond

Sportvisserij Nederland is vanaf 2013 lid van het NOC*NSF en met bijna 600.000 aangesloten sportvissers - na voetbal - de tweede sportbond van ons land. Dit lidmaatschap zorgt voor een nog stevigere verankering van de hengelsport in de Nederlandse samenleving en het biedt tal van nieuwe ingangen binnen gemeenten en andere overheden. Daarnaast biedt het mogelijkheden tot kennisdeling en samenwerking.

Doe mee!

Vanaf 2017 ontvangt Sportvisserij Nederland ook een bijdrage uit de gelden van de Nederlandse Loterij. Door mee te doen met een van de kansspelen van De Nederlandse Loterij - dit zijn Staatsloterij, Lotto, Toto, Lucky Day, Miljoenenspel, Krasloten en Eurojackpot - kunt u mooie prijzen winnen en wint vanaf 2017 de hengelsport altijd. Doe mee. De Nederlandse Loterij. Dat is WinWin!

Zie voor meer informatie https://www.nederlandseloterij.nl

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.