In 2019  wordt opnieuw de Youth Challenge gevist. Verschillende federaties organiseren mooie wedstrijden speciaal voor de jeugd tot en met 24 jaar, verspreid over het hele land. 

Wil jij meer wedstrijden vissen en jezelf verbeteren of kennismaken met de wedstrijdvisserij? Dan is deze wedstrijdenserie zeker iets voor jou! Op zondag 28 april is de eerste wedstrijd geweest, georganiseerd door Sportvisserij Oost-Nederland bij het Beukerskanaal. Een prachtige wedstrijd met veel vis en goede begeleiding! Lees hier het verslag van deze eerste wedstrijd.

En hier vind je de verslagen van de Youth challende wedstrijden van 2018:
Sportvisserij Limburg

Het belangrijkste is dat je niet lid hoeft te zijn van de organiserende federatie. Dus als je bijvoorbeeld lid bent bij een vereniging aangesloten bij Sportvisserij Limburg, mag je aan de wedstrijd die een andere federatie organiseert, gewoon meedoen. Wel moet je een (Jeugd)VISpas hebben. Doe wedstrijdervaring op en doe mee!

De volgende wedstrijden staan nog gepland in deze serie:
- 4 augustus: Het Meertje (Nijmegen) 
- 1 september Noord-Hollands kanaal (Graftdijk). Inschrijven voor deze wedstrijd kan op dit mailadres
- 21 september Noord-Hollands kanaal (Purmerend).

Wil je meer weten of meteen maar meedoen? Kijk regelmatig hier. Zodra er meer info is vindt je hier de linkjes naar de verschillende wedstrijden.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide