Ook in 2021 wordt de Youth Challenge gevist. Verschillende federaties organiseren mooie wedstrijden speciaal voor de jeugd tot en met 24 jaar. Wil jij meer wedstrijden vissen en jezelf verbeteren of kennismaken met de wedstrijdvisserij? Dan is deze wedstrijdenserie zeker iets voor jou! 

In 2018 werd dit concept voor jeugdviswedstrijden aangeboden door de federaties in samenwerking met Sportvisserij Nederland.
De wedstrijden zijn ingedeeld in drie leeftijdscategorieën, net als de federatieve selectiewedstrijden: U15, U20 en U25. Het reglement is zo eenvoudig mogelijk; het draait ten slotte om het vissen. Er wordt gevist met de vaste stok en matchhengel.

Het belangrijkste is dat je niet lid hoeft te zijn van de organiserende federatie. Dus als je bijvoorbeeld lid bent bij een vereniging aangesloten bij Sportvisserij Limburg, mag je aan de wedstrijd die een andere federatie organiseert, gewoon meedoen. Wel moet je een (Jeugd)VISpas hebben. Doe wedstrijdervaring op en doe mee!

Programma 2021

LET OP: programma onder voorbehoud.
Onderstaande programma’s en het maximum aantal deelnemers blijft natuurlijk afhankelijk van de ontwikkelingen rond Corona. Check daarom regelmatig deze pagina voor de laatste updates. Alle wedstrijden worden gevist volgens het Coronaprotocol Verantwoord sporten van het NOC-NSF en de protocollen voor verantwoord vissen van Sportvisserij Nederland.

De volgende wedstrijden staan gepland:

Wil je meer weten of meteen maar meedoen? Kijk regelmatig hier. Zodra er meer info is vindt je hier de linkjes naar de verschillende wedstrijden.

Hieronder vind je  verslagen van de Youth Challenge wedstrijden van 2018:


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide