Individueel NK Kustvissen 2024 (Dames)

In 2024 wordt een competitie gevist van vier wedstrijden voor dames. De vissers die na deze vier wedstrijden in de einduitslag de bovenste drie plaatsen bezetten, winnen goud, zilver en brons. De winnaar is natuurlijk de Nederlands kampioen! De wedstrijden worden gevist op twee dagen, dus iedere dag vissen we twee wedstrijden van 2,5 uur. Alle dames van Nederland kunnen zich hiervoor rechtstreeks aanmelden, mits je maar lid bent van een bij Sportvisserij Nederland aangesloten vereniging.
 
Tijdens de wedstrijden is ook de bondscoach aanwezig. Want uit de deelnemers wordt de nationale ploeg samengesteld, die gaat deelnemen aan het Wereldkampioenschap. Er staat deze dagen dus wat op het spel!
 
Als je minder ervaren bent, is het ook leuk om deel te nemen. Het zijn twee mooie dagen waar je veel kunt leren van je collega’s, in een goede sfeer en prima georganiseerde wedstrijd. En wie weet wat de toekomst dan nog in petto heeft?!
Programma

 Wedstrijd Datum Locatie Richtlijn Uitslag
  • 1e wedstrijd
25-05-2024 (ochtend) Noordwijk Richtlijn
  • 2e wedstrijd
25-05-2024 (middag)Noordwijk Richtlijn Uitslag
  • 3e wedstrijd
05-10-2024 (ochtend) Wijk aan Zee
Richtlijn
Uitslag
  • 4e wedstrijd
05-10-2024 (middag) Wijk aan Zee Richtlijn
Uitslag

Klik hier voor het volledige overzicht van alle wedstrijden en competities van Sportvisserij Nederland.


Uitslagen eerdere editiesAlle bovengenoemde informatie is onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.