Activiteiten

Sportvisserij Nederland brengt het sportvisserijbeleid dat zij voorstaat door middel van eigen sportvisserijplannen en door commentaren op de voornemens van de overheid en anderen, onder de aandacht van rijk, provincies, gemeenten, waterschappen, recreatieschappen, enz. Daarnaast treedt Sportvisserij Nederland op als gesprekpartner voor overheden en andere organisaties in allerlei overlegorganen, commissies en werkgroepen.

Op provinciaal/regionaal en plaatselijk niveau doen de hengelsportfederaties en verenigingen hetzelfde. Het geven van advies, voorlichting en bijstand aan federaties en verenigingen is daarom ook een belangrijke activiteit van Sportvisserij Nederland.

Het bureau van Sportvisserij Nederland in Bilthoven heeft tot taak om het bestuur bij te staan bij het ontwikkelen van beleid, dit beleid uit te voeren, op aanvraag ondersteuning te geven aan aangesloten organisaties, en voorlichting te verzorgen over de hengelsport naar de sportvissers en het publiek.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.