Brochure sportvisserijregels voor toeristen

Vissen? Altijd de VISpas mee! Ook folders in de talen Pools, Duits en Engels

Om te zorgen dat ook sportvissers van buiten Nederland goed op de hoogte zijn van de visserijregels in Nederland , de VISpas en de voorwaarden gebruik VISpas, is de Folder "Vissen? Altijd de VISpas mee!" gemaakt. 

De brochure  (pdf) is ook in ook in de talen Pools   (pdf), Duits    (pdf) en Engels  (pdf) te downloaden of gratis te bestellen op de website van Sportvisserij Nederland.

Voorlichting

Voor voorlichtingsdoeleinden kunnen de folders ter informatie worden neergelegd bij de verkooppunten van de (voorlopige)VISpas als hengelsportverenigingen, hengelsportwinkeliers, en bij jachthavens, campings of op plaatsen waar veel buitenlandse werknemers werken, inkopen doen of verblijven.

Handhaving 

Uiteraard kunnen controleurs sportvisserij en opsporingsambtenaren (politie en Boa’s) deze folders ook gratis bestellen en uitdelen als voorlichtingsmateriaal bij hun controle en voorlichtingswerkzaamheden aan de waterkant.

Buitenlandse websites

Bovendien kunnen deze digitale folders ook worden aangeboden of onder de aandacht worden gebracht van verschillende Engelse, Duitse en Poolse sportvisserij-websites, om daarmee een zo groot mogelijke groep buitenlandse sportvissers te bereiken voor voorlichting over de visserijregels, minimummaten en gesloten tijden vissoorten, meenemen van vissen en voorwaarden gebruik van de VISpas.

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.