Brochure sportvisserijregels voor toeristen

Fishing in Holland! Ook folders in de talen Pools, Duits en Engels

Om te zorgen dat ook sportvissers van buiten Nederland goed op de hoogte zijn van de visserijregels in Nederland, de VISpas en  voorwaarden gebruik VISpas, is er de handige brochure "Fishing in Holland!". 

De brochure  (pdf) is ook in ook in de talen Pools   (pdf), Duits    (pdf) en Engels  (pdf)  is gratis te downloaden of bestellen op de website van Sportvisserij Nederland. De website Fishing in Holland is hier te bereiken.


Voorlichting

Voor voorlichtingsdoeleinden kunnen de folders ter informatie worden neergelegd bij de verkooppunten van de (voorlopige)VISpas als hengelsportverenigingen, hengelsportwinkeliers, bij jachthavens, campings of op plaatsen waar veel buitenlandse werknemers werken, inkopen doen of verblijven.

Handhaving en Voorlichting

Uiteraard kunnen controleurs sportvisserij en opsporingsambtenaren (politie en Boa’s) deze folders ook gebruiken voor controlewerkzaamheden aan de waterkant. De brochures zijn ""een op een"" vertaald voor verwijzing naar de betreffende informatiepagina. De brochures zijn ongelimiteerd te bestellen op: 

https://www.sportvisserijnederland.nl/hsv-service/promotie/bestellijst-promomateriaal.html

Buitenlandse websites

Daarnaast kunnen deze digitale folders ook worden aangeboden of onder de aandacht worden gebracht van verschillende Engelse, Duitse en Poolse sportvisserij-websites, om daarmee een zo groot mogelijke groep buitenlandse sportvissers te bereiken voor voorlichting over de visserijregels, minimummaten en gesloten tijden vissoorten, meenemen van vissen en voorwaarden gebruik van de VISpas. Voor meer informatie over Fishing in Holland bezoek de website.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.