Nederlands Kampioenschap Streetfishing

Sportvisserij Nederland en De Snoekstudiegroep Nederland-België (De SNB) organiseren op 9 november het eerste officiële Nederlands Kampioenschap Streetfishing. In Amsterdam gaan 50 koppels (100 deelnemers) de strijd met elkaar aan om die eerste, felbegeerde titel. Hiermee krijgt deze supergave en populaire vorm van wedstrijdvissen een officiële status binnen de georganiseerde wedstrijdvisserij.

Loodalternatieven
Sportvisserij Nederland werkt vanuit de Green Deal Sportvisserij Loodvrij aan verschillende sporen om lood geleidelijk uit de hengelsport te krijgen en om het gebruik van loodalternatieven verder te stimuleren. Het NK Streetfishing in Amsterdam zal ook grotendeels loodvrij worden gevist. Als stimuleringsactie krijgen alle deelnemende koppels namelijk een uitgebreid pakket met hoogwaardige én milieuvriendelijke loodvervangers (50 stuks per koppel). Aangezien deze producten van hogere kwaliteit zijn en beter vissen, verwacht Sportvisserij Nederland dat deze wedstrijd nagenoeg geheel loodvrij wordt gevist.


Wedstrijdreglement

  • Klik hier voor het wedstrijdreglement.


Inschrijven

Inschrijven is niet meer mogelijk


Deelnemende koppels

  • Klik hier voor het overzicht van de deelnemende teams.


Programma


  • NK Streetfishing 2019
zaterdag 09-11-2019 Amsterdam Richtlijn

Klik hier voor de volledige wedstrijdagenda van Sportvisserij Nederland voor meer wedstrijden en competities.


Uitslagen


  • NK Streetfishing 2019
zaterdag 09-11-2019
Amsterdam
Uitslag

Klik hier voor het volledige overzicht met uitslagen van meer wedstrijden en competities van Sportvisserij Nederland.


Alle bovengenoemde informatie is onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide