Streetfishing 2024

Voorafgaand aan het Nederlands Kampioenschap Streetfishing worden federatieve selectiewedstrijden gehouden. Inschrijven voor de selectiewedstrijden kan via de link hieronder. 

Let op:
Een koppel mag meedoen aan alle selectiewedstrijden en kan zich bij iedere selectiewedstrijd kwalificeren. Per selectiewedstrijd plaatst de top 5 zich in ieder geval voor het NK Streetfishing 2024. Indien een koppel zich in de top 5 heeft gevist bij een kwalificatie wedstrijd (en dus gekwalificeerd is) en zich bij een volgende selectiewedstrijd wederom in de top 5 vist, gaat deze kwalificatie plek, op basis van de uitslag, naar het volgende koppel. Dat koppel wordt dan benaderd voor deelname aan het NK. De overige beschikbare plaatsen voor het NK worden naar rato berekend.

De winnaar van het NK Streetfishing 2024 mag zich een jaar lang Nederlands Kampioen Streetfishing noemen. Koppels die zich plaatsen voor het NK, maken bovendien kans om door de bondscoaches geselecteerd te worden voor Team Holland dat aan het WK van 2024 deelneemt. 

Loodvrij
Alle wedstrijden, dus zowel de selectiewedstrijden als het Nederlands Kampioenschap, moeten met loodalternatieven (loodvrij materialen) gevist worden. Deze moeten aangeschaft worden door de deelnemers zelf. 


Selectiewedstrijden NK Streetfishing 2024

  • Informatie over selectiewedstrijden volgt


NK Streetfishing 2024

  • NK Streetfishing 24-11-2024  -  Richtlijn -  Reglement -  Deelnemers -  LIVE SCORE  -  Uitslag  -  Schiedam


Prijzen NK Streetfishing

1. 500 euro
2. 400 euro
3. 300 euro
4. 200 euro
5. 100 euro 


Uitslagen eerdere editiesAlle bovengenoemde informatie is onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide