Nederlands Kampioenschap Streetfishing

Sportvisserij Nederland en De Snoekstudiegroep Nederland-België (De SNB) organiseren op 9 november het eerste officiële Nederlands Kampioenschap Streetfishing. In Amsterdam gaan 50 koppels (100 deelnemers) de strijd met elkaar aan om die eerste, felbegeerde titel. Hiermee krijgt deze supergave en populaire vorm van wedstrijdvissen een officiële status binnen de georganiseerde wedstrijdvisserij.

Wedstrijdreglement

  • Klik hier voor het wedstrijdreglement.


Inschrijven

De inschrijving voor het Nederlands Kampioenschap Streetfishing gaat open op een nog nader te bepalen moment. De eerste 50 ingeschreven koppels gaan de strijd met elkaar aan om die eerste, felbegeerde titel. Wanneer je bent ingeschreven ontvang je per e-mail een bevestiging, dit betreft een bevestiging van je inschrijving. Je hoort uiterlijk twee weken na sluiting van de inschrijving of je bij de eerste 50 koppels zit. Mocht je vragen hebben over het inschrijven, neem gerust contact met ons op via wedstrijden@sportvisserijnederland.nl.Inschrijven is mogelijk vanaf 01-07-2019 - 12:00 uur


Deelnemende koppels

  • Klik hier voor het overzicht van de deelnemende teams.


Programma


  • NK Streetfishing 2019
zaterdag 09-11-2019 Amsterdam Richtlijn

Klik hier voor de volledige wedstrijdagenda van Sportvisserij Nederland voor meer wedstrijden en competities.


Uitslagen


  • NK Streetfishing 2019
zaterdag 09-11-2019
Amsterdam
Uitslag

Klik hier voor het volledige overzicht met uitslagen van meer wedstrijden en competities van Sportvisserij Nederland.


Alle bovengenoemde informatie is onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide