Finale Nederlands Kampioenschap Streetfishing

Sportvisserij Nederland en De Snoekstudiegroep Nederland-België (De SNB) organiseren het officiële Nederlands Kampioenschap Streetfishing. 50 koppels (100 deelnemers) gaan de strijd met elkaar aan om die felbegeerde titel. Aan de finale Nederlands Kampioenschap Streetfishing gaat een selectie vooraf vanuit de verschillende federaties. Hiermee krijgt deze supergave en populaire vorm van wedstrijdvissen een officiële status binnen de georganiseerde wedstrijdvisserij.

Loodalternatieven
Sportvisserij Nederland werkt vanuit de Green Deal Sportvisserij Loodvrij aan verschillende sporen om lood geleidelijk uit de hengelsport te krijgen en om het gebruik van loodalternatieven verder te stimuleren. Het NK Streetfishing in Zwolle zal ook grotendeels loodvrij worden gevist. Als stimuleringsactie krijgen alle deelnemende koppels namelijk een uitgebreid pakket met hoogwaardige én milieuvriendelijke loodvervangers (50 stuks per koppel). Aangezien deze producten van hogere kwaliteit zijn en beter vissen, verwacht Sportvisserij Nederland dat deze wedstrijd nagenoeg geheel loodvrij wordt gevist.

LET OP: programma onder voorbehoud.
Onderstaande programma’s en het maximum aantal deelnemers blijft natuurlijk afhankelijk van de ontwikkelingen rond Corona. Check daarom regelmatig deze pagina voor de laatste updates. Alle wedstrijden worden gevist volgens het Coronaprotocol Verantwoord sporten van het NOC-NSF en de protocollen voor verantwoord vissen van Sportvisserij Nederland.


Inschrijven

Klik hier voor het inschrijfformulier.


Wedstrijdreglement

Klik hier voor het wedstrijdreglement.


Geselecteerde koppels

Klik hier voor het overzicht van de geselecteerde koppels.


Programma

Klik hier voor het volledige programma van Sportvisserij Nederland.


Uitslagen

Klik hier voor het volledige overzicht met uitslagen van wedstrijden Sportvisserij Nederland.Alle bovengenoemde informatie is onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide