Persbericht visles of jeugdviscursus

Een eenvoudige manier om je vislessen en/of jeugdactiviteiten te promoten is via de pers. Daaronder verstaan we niet alleen de schrijvende pers, maar ook de lokale en regionale omroep en niet te vergeten de kabelkrant. De benadering van deze groep is niet moeilijk als je maar iets te melden hebt.

Hieronder vind je een standaard persbericht waarin een visles wordt aangekondigd. Ook vind je 16 bruikbare foto's waaruit je een selectie van 2 of 3 foto's kunt meesturen met je persbericht.

Meer weten over pers en publiciteit?

-> Ga via deze link naar de downloads voor promotie voor nuttige tips en richtlijnen om gebruik te maken van de verschillende manieren om in de publiciteit te komen, hoe een persbericht te maken, en hoe met pers om te gaan.


Wil je meer weten of vind je hier niet wat je zoekt? Neem dan contact op met je federatie. Zij kunnen je helpen je persbericht op te stellen en je kunt er aanvullende informatie krijgen bij specifieke onderwerpen (vissterfte, dierenwelzijn etc.). Je federatie blijft ook graag op de hoogte van activiteiten en promotie van de bij haar aangesloten hengelsportverenigingen en kan hier via haar eigen website publiciteit aan geven.

 

Downloads (jpg)

Klik op een afbeelding om deze te downloaden als jpg.
Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.