Finale ONK Kustvissen Heren 55-/55+ 2024

Dit is een wedstrijd voor individuele vissers. Door de verschillende regionale federaties worden in de regio’s eerst kwalificatiewedstrijden georganiseerd. Je kunt je hiervoor aanmelden bij deze federaties. Iedereen kan meedoen, als je maar lid bent van een bij Sportvisserij Nederland aangesloten vereniging.
De beste 40% van de einduitslag per kwalificatiewedstrijd is gerechtigd om deel te nemen aan deze, door Sportvisserij Nederland georganiseerde, finale. Zowel de kwalificatiewedstrijden als de finalewedstrijd wordt georganiseerd voor twee leeftijdscategorieën. Eigenlijk zijn het dus twee wedstrijden die gelijktijdig worden gevist!

De winnaars mogen zich een jaar lang Nederlands Kampioen noemen. De top tien van de beide einduitslagen behoren automatisch tot de Nationale Selectie (zie ook teamvissen), waaruit de bondscoaches een selectie maken voor het WK voor landenteams. 

De vissers die aan het einde van de wedstrijd het podium bezetten ontvangen tijdens het Sportvisserij Nederlandgala de bekende Delftsblauwe borden en een medaille als blijvend aandenken.
Op de wedstrijddag zelf worden die winnaars ook in het zonnetje gezet: het podium is terug van weggeweest!


WEDSTRIJDREGLEMENT    -    INSCHRIJVEN/DEELNEMERS    -    CONTROLEURS    -    EINDPRIJZEN


 PROGRAMMA


Finale ONK Kustvissen (heren) Zaterdag 09-11-2024 Ter Heijde RichtlijnUitslag
Klik hier voor de volledige wedstrijdagenda van Sportvisserij Nederland voor meer wedstrijden en competities. Uitslagen eerdere editiesAlle bovengenoemde informatie is onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.