Finale 

Open Nationaal Kampioenschap Dobbervissen Junioren 2024

Er wordt bij de junioren gevist in 3 categorieën: U15, U20 en U25.

Voorafgaand aan de Finale Open Nationaal Kampioenschap Dobbervissen Junioren worden federatieve selectiewedstrijden gehouden. 
Om deel te mogen nemen aan het Open Nationaal Kampioenschap Dobbervissen Junioren, moeten de junioren meedoen aan een selectiewedstrijd, maar allen zijn automatisch geplaatst. De afvaardiging aan de Finale ONK Junioren wordt gevormd door het gehele (daadwerkelijke) deelnemersveld van de federatieve selectiewedstrijd.
De titelhouders van vorig jaar mogen, mits hij/zij deelneemt aan een selectiewedstrijd (in dezelfde leeftijdscategorie als behaalde titel), zijn/haar titel uiteraard verdedigen tijdens deze finale. Inschrijven voor de selectiewedstrijden kan in elke federatie.

De winnaars van het ONK Dobbervissen Junioren 2024 per categorie mag zich een jaar lang Open Nationaal Kampioen Dobbervissen Junioren U15, U20 of U25 noemen.


Alle wedstrijden worden gevist volgens de protocollen voor verantwoord vissen van Sportvisserij Nederland.WEDSTRIJDREGLEMENT    -    INSCHRIJVEN    -    DEELNEMERS


Programma

 Wedstrijd Datum Locatie Richtlijn Uitslag
  • Finale wedstrijd (4 uur)
07-09-2024 Kanaal door Voorne, Hellevoetsluis Richtlijn Uitslag

Klik hier voor het volledige overzicht wedstrijden en competities van Sportvisserij Nederland.

Klik hier voor het volledige overzicht met uitslagen wedstrijden en competities van Sportvisserij Nederland.


Prijzen

  1. Delfts blauw bord en medaille
  2. Delfts blauw bord en medaille
  3. Delfts blauw bord en medaille
  4. tm 10: medaille


Uitslagen eerdere editiesAlle bovengenoemde informatie is onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.