Jeugdviscursussen

Vissen voor kids: Leer vissen ... en meer!

Het “Vissen voor kids” programma wordt door viscoaches van hengelsportverenigingen georganiseerd voor jeugd van 8 tot 12 jaar die net begint met vissen óf eens kennis wil maken met het vissen. Het enthousiasme voor het vissen en het ervarend leren staan hierin centraal.

Vervolgcursussen: leer vissen op karper en snoek

Naast het Vissen voor kids programma kun je als hengelsportvereniging natuurlijk ook méér bieden aan de vissende jeugd. De wat gevorderde kids zijn na het vissen met de vaste hengel toe aan nieuwe uitdagingen zoals karpervissen met een werphengel of het snoekvissen met een spinhengel en kunstaas!

Als hengelsportvereniging kun je je jeugdleden helpen om deze nieuwe manieren van vissen interessant te maken, maar er vooral ook voor te zorgen dat de kids dit op een verantwoorde manier uitvoeren. Kijk bij de onderdelen 'Vissen op karper' en 'Vissen op snoek' voor ondersteunende cursussen en presentaties om de vissende jeugd hierbij op een goede manier te begeleiden.

Wil je als vereniging zelf aan de slag met Vissen voor kids? Kijk dan eens bij onze Cursus Viscoach en neem contact op met je federatie voor meer informatie.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.