Leer vissen met de werphengel

Een logisch vervolg op het leren vissen met de vaste hengel is het leren vissen met de werphengel op witvis en karper. De workshop is geschikt voor deelnemers van 10 tot 80 jaar. 

Tijdens deze workshop leren de deelnemers met voldoende basiskennis over sportvissen om een werphengel op te tuigen, in te werpen en hoe te handelen bij een aanbeet en het drillen en landen van een brasem of karper. De workshop kan worden gegeven in twee tot drie dagdelen. Het ligt voor de hand om dit te verdelen over enkele ochtenden, middagen of avonden in twee weken tijd. Het is ook mogelijk om er losse delen uit te lichten en die te gebruiken op bijvoorbeeld een visclinic of een open dag van een hengelsportvereniging.

Bestellen


Downloads

Instructievideo's 

Hierna vind je diverse instructievideo's over de onderdelen uit de workshop. Je kunt deze gebruiken in je presentatie, zelf bekijken als leidraad voor je eigen workshop of met de deelnemers van je workshop delen, zodat ze zich vooraf of achteraf verder in de materie kunnen verdiepen.

Wat heb je nodig?Vissen en vangen


Dit kun je vangen


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.