Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Sportvisserij Nederland met constante zorg en aandacht samengesteld. De door Sportvisserij Nederland verstrekte informatie is mede ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. Sportvisserij Nederland kan niet garanderen dat de informatie compleet, actueel en/of accuraat is. Sportvisserij Nederland aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik van de informatie die op deze site te vinden is.

De website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van Sportvisserij Nederland. Van de informatie die op deze site wordt aangeboden mag alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming van Sportvisserij Nederland gebruik worden gemaakt.

De (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Sportvisserij Nederland, welke geen eigendom zijn van Sportvisserij Nederland, deze zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Sportvisserij Nederland.

Sportvisserij Nederland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Sportvisserij Nederland worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.