Aanmelding vrijwilliger HSV (Samen VISsen coach)

 
Met het onderstaande formulier kun je aangeven dat je bereid bent om namens jouw hengelsportvereniging tenminste één maal per jaar een middag vissen te organiseren voor minimaal drie bewoners van een zorginstelling in jouw gemeente. Je bent daarmee namens jouw HSV de 'Samen VISsen coach': het aanspreekpunt en de coördinator van visuitjes met bewoners van een lokale zorginstelling.

Naar aanleiding van je aanmelding nemen we binnen twee weken contact met je op om met jou af te spreken hoe je kunt deelnemen aan het project en zullen we je vragen wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. 

Je kunt bij het veld 'Opmerkingen' eventueel al aangeven hoeveel begeleiders er namens jouw vereniging naar verwachting beschikbaar zijn voor de begeleiding voor de deelnemers. Ook kun je hier aangeven of jouw vereniging al actief is met een vergelijkbare activiteit.

Aan de waterkant zorgen deze vrijwilligers van de hengelsportvereniging voor hengelmateriaal en de begeleiding bij het vissen. De HSV selecteert in overleg met de zorginstelling een geschikt viswater (in de buurt, veilige oevers, toiletvoorziening aanwezig) en zorgt voor een groepsvergunning. Het aantal vrijwilligers bepaalt het maximum aantal deelnemers.

Zie verder ook het draaiboek voor een dagje Samen VISsen (PDF).

LET OP: bij het invullen van de postcode dient er GEEN spatie te worden geplaatst tussen de cijfers en de letters.


Gegevens Samen vissen coach hengelsportvereniging


Gegevens hengelsportvereniging

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.