Webwinkel

Welkom in de webwinkel van Sportvisserij Nederland. Hier vind je een breed assortiment aan sportvisserijproducten. Kies een rubriek aan de linkerzijde, kies je product en voeg het artikel toe aan de winkelwagen.

Betaling vindt plaats via Ideal De bestelde artikelen zullen uiterlijk binnen 5 werkdagen worden verstuurd. Het welkomstgeschenk bij een abonnement van Hét VISblad wordt binnen 4 weken geleverd.

LET OP: IN VERBAND GROTE DRUKTE BIJ POST NL BIJ DE VERWERKING VAN PAKKETTEN, HEBBEN WE TE MAKEN MET ERNSTIGE VERTRAGING VAN DE VERZENDING VAN ONZE PRODUCTEN. EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.


Verzend-/ Administratiekosten binnen Nederland € 3,50 buiten Nederland € 7,50 per bestelling. Bij een bestelling vanaf € 15,00  binnen Nederland worden er geen verzenkosten in rekening gebracht. Buiten Nederland brengen wij € 7,50 verzendkosten in rekening.

Let op: actie! Bij bestellingen van 25 euro of meer ontvangt je nu tijdelijk een gratis mondkapje!


Uitgelicht:
Sportvisserij Nederland mondkapje € 3,-

Vang5 schoonmaakpakket tijdelijk van 20,- voor 15,-
Cap donkerblauw € 4,95 Cap beige € 4,95

 

Voor eventuele vragen m.b.t. de webwinkel, vul je het contactformulier in (kies rubriek 'Winkel').

Kies een rubriek aan de linker kant.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide