MijnVISmaat

Gratis vangstenplatform: MijnVISmaat

Registreer, deel en analyseer je vangsten via MijnVISmaat!

Sportvisserij Nederland heeft een prachtig vangstenplatform; Mijn VISmaat. Hiermee is mogelijk om snel en eenvoudig je vangsten te registreren, delen en analyseren. Via je smartphone als app, of via de website www.mijnvismaat.nl.


Mijn VISmaat is geschikt voor beginnende sportvissers, maar zeker ook voor de ervaren cracks.

Wat kan ik met MijnVISmaat?

Met Mijn VISmaat registreer je simpel en eenvoudig je vangsten aan de waterkant met je smartphone of tablet. Zo ontstaat je eigen persoonlijke vangstenlogboek en heb je altijd je vangsten in een mooi overzicht. Voeg naast vangstinformatie als locatie, vissoort (er is een mooie koppeling met de Vissengids van Sportvisserij Nederland), lengte, gewicht, aas en diepte ook foto’s, video’s en persoonlijke informatie toe. De voordelen op een rij:

  • Al je vangstgegevens duidelijk in één overzicht
  • Deel je vangsten direct met jouw vismaten of met alle mijnvismaat gebruikers
  • Bekijk de vangsten van jouw vismaten
  • Uitgebreide persoonlijke vangststatistieken

Jij bepaalt zelf via je persoonlijke instellingen of je je vangst privé houdt, deelt met je vismaten of aan iedereen laat zien. 

Al je vangstgegevens worden netjes in je eigen profiel opgeslagen en zijn zo snel te filteren op basis van bijvoorbeeld vissoort of Google Maps locatie. Via het onderdeel ‘Statistieken’ kun je uitgebreide vangstgegevens en grafieken opvragen. Zo analyseer je eenvoudig wat bijvoorbeeld succesvolle stekken, technieken of tijden zijn en kun je je persoonlijke sportviskwaliteiten verder verbeteren.

App, mobiele site, website


MijnVISmaat iser in de vorm van een App (voor Android-toestellen en iPhones), mobiele site en ‘gewone’ website.

Met de app registreer je eenvoudig en snel vangsten met je mobiel op of aan het water, inclusief eventuele foto’s of video’s. De gegevens worden direct in je profiel opgeslagen. De App maakt slim gebruik van je smartphone en vult bijvoorbeeld, als jij dat wilt, automatisch je locatie in via GPS en je kunt direct een foto of video aan je vangst toevoegen met je camerafunctie.


Met de website www.mijnvismaat.nl heb je dezelfde mogelijkheden om vangsten te registreren. Met het grotere beeldscherm is het via de website makkelijker om door de website te struinen, eventuele oude vangsten toe te voegen (of importeren!) of wijzigen en je persoonlijke vangststatistieken te bekijken.


Uitgebreide persoonlijke vangststatistieken

Voor wie?

Mijn VISmaat is geschikt voor alle sportvissers in Nederland. Dat durven we te beweren, omdat we Mijn VISmaat uitvoerig hebben getest met honderden verschillende sportvissers. Beginner, gevorderd of echte crack. Karper-, roof-, wedstrijd- of vlieg- of witvisser. Zoetwater- of zeevisser: Mijn VISmaat doet wat jij wilt en is vooral een gave manier om met je eigen vangsten en vismaten bezig te zijn. Ook aan de waterkant.

Ook kun je Mijn VISmaat volgen op Facebook

Meer apps

Sportvisserij Nederland zit niet bepaald stil in het mobiele landschap. Naast de MijnVISmaat App werd ook de Vissengids App gelanceerd en is er ook de rechtsgeldige VISplanner App, waarmee je direct kunt zien waar je mag vissen met jouw VISpas, inclusief visstekken en visvoorzieningen. Uiteraard is van www.sportvisserijnederland.nl ook een mobiele versie beschikbaar.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.