Bijzondere vangsten 2018

Ook een bijzondere vangst gedaan? Meld hem dan op www.mijnvismaat.nlof via de app en maak kans op mooie prijzen.


Februari

VISmaat Marcel de vries ging 3 februari in IJmuiden vissen op speciale soortjes. Hij liet de schar, gul en wijting aan de andere vissers over en ging tussen de stenen opzoek naar de kleinere soorten. Hij ving na een aantal zeedonderpadden en hele bijzondere vis: Een vorskwab. Bekijk de vangst op www.mijnvismaat.nl hier.
Uiteraard wordt marcel beloond met een cadeau uit onze webshop.

VISmaat Thomas de Graaf trotseerde het gure weer en ving deze enorme snoek van 123 cm en 18,4 kilo. Zulke enorme snoeken zien we zelden. Thomas mag een prijs uit onze webshop uitzoeken als beloning voor deze mooie vangst, maar het mooiste cadeau is natuurlijk deze prachtige snoek.Augustus


Rob Krijns is van witvissen overgestapt naar roofvissen. Dat bevalt hem goed want hij vangt veel meer bijzondere vissen. Dit keer wist hij een Pauwoog cichlide te vangen. Deze vis is nog niet eerder in Nederland aan de hengel gevangen. Oorspronkelijk komt deze soort voor in Zuid-Amerika. Het is ook een populaire aquariumvis en waarschijnlijk is hij door een aquariumhouder losgelaten. Sportvisserij Nederland stuurt Rob een presentje als dank voor het melden van deze bijzondere vangst op www.mijnvismaat.nl


Oktober


VISmaat Dirk Temmink meldde de eerste hengelvangst van een naakte grondel. Deze soort wordt zo genoemd omdat hij geen schubben heeft. De vis werd gevangen op het Noordzeekanaal ter hoogte van Velsen. De vis wordt niet veel groter dan zes cm.
Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.