Individueel NK 2023 (Junioren)


In 2023 wordt een competitie gevist van vier wedstrijden voor de jeugd. We vissen in twee leeftijdscategorieën en na deze vier wedstrijden is er in elke categorie goud, zilver en brons te verdelen. De winnaars zijn natuurlijk de Nederlands Kampioenen! De wedstrijden worden gevist op twee dagen, dus iedere dag vissen we twee wedstrijden van 2,5 uur. Alle jeugd van Nederland kan zich hiervoor rechtstreeks aanmelden, mits je lid bent van een bij Sportvisserij Nederland aangesloten vereniging.  Je moet ook zelfstandig kunnen vissen en in 2023 minimaal 11 jaar en maximaal 21 jaar worden.

Tijdens de wedstrijden zijn ook de bondscoaches aanwezig. Want uit de deelnemers worden de nationale ploegen samengesteld, die gaan deelnemen aan het Wereldkampioenschap. Er staat deze dagen dus wat op het spel!
Maar als je minder ervaren bent, is het ook leuk om deel te nemen. Het zijn twee mooie dagen waar je veel kunt leren over de verschillende technieken en tactieken die bij het zeevissen mogelijk zijn. Er zijn genoeg senioren aanwezig die je aanwijzingen kunnen geven, maar je moet het uiteindelijk wel zelf doen! Je vader en moeder zijn natuurlijk ook welkom om te supporten.
Het inschrijfgeld bedraagt € 15,-- per wedstrijddag. Totaal dus € 30,--. In 2023 krijg je dat hele bedrag weer terug nadat je beide wedstrijddagen gevist hebt. Sportvisserij Nederland, Commissie Wedstrijdleiding en Commissaris Zout staan, hiervoor garant.

Programma

 Wedstrijd Datum Locatie Richtlijn Uitslag
  • 1e wedstrijd
06-05-2023 (ochtend) Ter Heijde Richtlijn
  • 2e wedstrijd
06-05-2023 (middag)
Ter Heijde
Uitslag (U21)
  • 3e wedstrijd
25-11-2023 (ochtend) Groote Keeten Richtlijn Uitslag
  • 4e wedstrijd
25-11-2023 (middag) Groote Keeten Richtlijn UitslagKlik hier voor het volledige overzicht van alle wedstrijden en competities van Sportvisserij Nederland.


Uitslagen eerdere editiesAlle bovengenoemde informatie is onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide