Nationale wedstrijden

Wedstrijdvissen is voor iedereen. Een visser kan zijn leven lang deze sport beoefenen. De georganiseerde hengelsport speelt daarop in door een divers wedstrijdaanbod aan te bieden waarbij iedere wedstrijdvisser op gepast niveau zijn sport kan beoefenen. 


Nederlands Kampioenschap teams!
Sportvisserij Nederland organiseert de landelijke teamcompetitie: Nationale Teamcompetitie Kustvissen en de TopTeamcompetitie (Feedervissen en Dobbervissen).

De beste teams mogen zich na de competitie een jaar lang Nederlands Kampioen noemen.


Finale Open Nationaal Kampioenschap en Finale Individueel Nationaal Kampioenschap Kustvissen!
Sportvisserij Nederland organiseert de finales van het Open Nationaal Kampioenschap (Feedervissen en Dobbervissen) en het Individueel Nationaal Kampioenschap Kustvissen.

Het beste individu mag zich na de finale een jaar lang Nationaal Kampioen noemen.

Aan de individuele finales gaan federatieve selectiewedstrijd vooraf. Je kunt je tijdens deze selectiewedstrijden kwalificeren voor de finale(s). Dus als Nationaal Kampioen Feedervissen wilt worden dan moet je meedoen aan het Federatief Kampioenschap feedervissen in jouw federatie. 

Voor het ONK Dames dobbervissen geldt een directe inschrijving via deze website.
Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide