Controlepas sportvisserij & Kleding

Alle hengelsport- of federatieve controleurs die de cursus Controle Sportvisserij met succes hebben hebben gevolgd, ontvangen van Sportvisserij Nederland in bruikleen controlekleding (controlejas+polo) en een Controlepas Sportvisserij. Hiermee is elke controleur herkenbaar en kan zich zich aan de waterkant identificeren.

Met de controlekleding en de controlepas heeft de controle door de georganiseerde sportvisserijsector een nóg professioneler uitstraling gekregen dan zij – dankzij de controleurs van de verenigingen en federaties– al had.

De controlepas heeft hetzelfde (creditkaart)formaat en is van hetzelfde materiaal gemaakt als de VISpas. Op de voorzijde van de controlepas staat een pasfoto, geboortedatum en registratienummer van de controleur sportvisserij. Het laatste nummerblok van het registratienummer geeft aan de gebruikersnaam voor toegang tot het Registratiesysteem voor Controleurs Sportvisserij (RCS). Tevens is aangegeven de naam en het logo van de vereniging of federatie namens wie de controleur de visserijcontrole uitvoert. 

Onderaan de pas is vermeld voor welke periode de pas geldig is. Op de achterzijde van de pas staan de contactgegevens van de Federaties en Sportvisserij Nederland vermeld.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.