DVD Wedstrijdvissen

Het wedstrijdvissen op het zoete water neemt binnen de hengelsport een belangrijke plaats in. Sportvisserij Nederland heeft daarom een DVD over wedstrijdvissen gemaakt die uitermate geschikt is voor sportvissers die overwegen om te starten met wedstrijdvissen, voor verenigingen die dit bij hun leden willen promoten en voor vrijwilligers die bijvoorbeeld als wedstrijdcontroleur aan de slag willen.

Op de DVD uit 2012 kunt u de aanpak en de sfeer van een viswedstrijd meebeleven. U volgt de wedstrijdleiding en verschillende deelnemers tijdens de voorbereidingen en het verloop van een wedstrijd aan het Merwedekanaal in het kader van de Topcompetitie. Aan deze wedstrijd doen 150 deelnemers mee, waaronder de crème de la crème van de Nederlandse wedstrijdvissers.

Ed Stoop vist deze wedstrijd in de Topcompetitie mee als dagdeelnemer om zich te meten met de echte cracks. Daarbij biedt hij ons een kijkje over zijn schouder. In de extra's vertelt Ed ons uitgebreid over zijn materialen en de voorbereidingen die komen kijken bij het vissen van een wedstrijd.


In de extra's vind u ook tips voor wedstrijdcontroleurs: waaraan moet een goede wedstrijdcontroleur voldoen en waar controleert die op? Handig als voorbereiding op de ééndaagse Cursus Wedstrijdcontroleur.

Alle hengelsportverenigingen hebben een exemplaar van de DVD Wedstrijdvissen ontvangen. 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.