Nieuwsbrief voor sportvissers en verenigingen

Ook elke maand de beste vistips, mooiste vangsten, bijzondere verhalen, informatie over evenementen en het laatste sportvisnieuws ontvangen? Meld je dan aan voor de sportvis-nieuwsbrief!

Verenigingen

Ben jij bestuurder of vrijwilliger bij een hengelsportvereniging? Dan ontvang je automatisch - als je als vrijwilliger bent geregistreerd in HSV Leden - elke maand informatie en tips over evenementen, cursussen, visstandbeheer, controle, administratie en wetgeving en nog veel meer!

De HSV Service biedt vrijwilligers daarnaast veelzijdige informatie via de website www.hsvservice.nl en de Facebookpagina HSV Service.

De landelijke verenigingsservice wordt door Sportvisserij Nederland in samenwerking met de federaties verzorgd. Aanvullend op deze landelijke service kun je voor aanvullend materiaal, vragen en ondersteuning terecht bij je eigen federatie, zij helpen je graag verder!

Heb je tips, aanvullingen of suggesties? Laat het ons weten en stuur een email naar info@hsvservice.nl


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.