De Roofviscommissie

Er zijn in Nederland bij veel verenigingen creatieve roofviscommissies actief, die de leden leuke activiteiten bieden. En als liefhebbers bieden deze activiteiten de leden van de Roofviscommissie zèlf natuurlijk ook een paar leuke en interessante avonden en dagen!

Hieronder staan diverse inspirerende activiteiten, georganiseerd door enkele enthousiaste en actieve roofvisliefhebbers.

Roofvisafdeling 's-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging

De 's-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging (GHV) heeft een zeer actieve en enthousiaste Roofviscommissie, die regelmatig lezingen, workshops en excursies/visuitjes voor geïnteresseerde leden organiseert. Daarnaast zijn de leden van de Roofviscommissie zelf bij deze activiteiten nauw betrokken en verzorgen ook een actueel verslag van elke activiteit. Ook verzorgen de leden van de Roofviscommissie een speciaal onderdeel op de verenigingswebsite waar naast de activiteiten van de commissie ook tips en (roof)visverhalen zijn te vinden.

Aankondiging (JPG)
Lezing over snoeken in Scandinavië
door Evert Oostdam

Aankondiging (JPG)
Streameren op roofvis

Aankondiging (JPG)
Roofvissen met shads:
inloopavond en visuitje

Meer actieve roofviscommissies

Wil je zelf ook een Roofviscommissie oprichten of ben je op zoek naar frisse ideeën voor je bestaande Roofviscommissie, kijk dan vooral ook eens bij de Roofviscommissies of -afdelingen van:

En niet te vergeten natuurlijk:

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.