Stemmen Vertegenwoordiging Sportvissers

Let op: op dit moment kan er niet meer gestemd worden. De uitslagen zijn inmiddels bekend gemaakt.

Afgelopen weken hebben zich tientallen kandidaten gemeld voor de Vertegenwoordiging Sportvissers. Na tussenkomst van de selectiecommissie zijn 19 kandidaten over die op de kandidatenlijst geplaatst zijn. Uit elk federatiegebied is tenminste een (1) kandidaat verkiesbaar.

Iedere sportvisser met een (Jeugd)VISpas mag zijn of haar stem uitbrengen op één van de kandidaten. Stemmen kan t/m 21 mei via www.mijnsportvisserij.nl. Let op: hiervoor dien je een account te hebben en je (Jeugd)VISpas moet gekoppeld zijn. Neem de volgende stappen:

Stap 1: registreren of inloggen
Als je nog niet geregistreerd bent, klik dan op 'Registreren' en vul je gegevens in. Bevestig je registratie Ben je wel geregistreerd, log dan in.


Stap 2: VISpas koppelen
Koppel je VISpas, als je dat in het verleden nog niet hebt gedaan. Vul je VISpasnummer in, deze vind je op de voorkant van je VISpas. Vul vervolgens het controleveld in. Als je je VISpas goed hebt gekoppeld, vind je deze terug onder het menu-item ' VISpassen'.

Had je al een VISpas gekoppeld, dan kun je direct naar stap 3; stemmen.Stap 3: stemmen
Als je bent ingelogd en je VISpas is gekoppeld, kun je via het menu-item 'Verkiezingen' de kandidaten en hun korte motivatie bekijken en je stem uitbrengen. Let op: je kunt maximaal een (1) keer stemmen. klik op de kandidaat op wie je wilt stemmen en bevestig je stem.Na de verkiezing

Na de verkiezing worden de 9 vertegenwoordigers voor 26 mei bekend gemaakt. De Vertegenwoordiging Sportvissers kiest uit haar midden één afgevaardigde die op de ALV van Sportvisserij Nederland aanwezig is en daar mag stemmen. De vertegenwoordiging sportvissers onderhoudt contact met de leden sportvissers en het bestuur van Sportvisserij Nederland en verhoogt zo het democratisch gehalte van onze vereniging en zorgt voor directe inbreng van onze leden. 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.