JeugdVISpas-> Klik hier om direct online een JeugdVISpas te bestellen.


Je wilt gaan vissen, leuk!

Goed plan, maar vergeet je vergunning niet mee te nemen! Hieronder lees je wat je nodig hebt en hoe je 'm kunt bestellen. Klik op de juiste knop:


 . 

Ik was op 1 januari dit jaar 13 jaar of jonger


  • Ik vis alleen met een volwassene(18 jaar en ouder) die wel een VISpas heeft, en doe dat met maximaal één hengel.

Goed nieuws! jij hebt dit jaar geen eigen document nodig. Veel plezier aan de waterkant!


  • Ik vis ook wel eens met anderen of alleen of met meer dan één hengel

Jij hebt de JeugdVISpas nodig. Deze is vaak een stuk goedkoper dan de VISpas. Deze krijg je automatisch als je lid wordt van een hengelsportvereniging. Bestel 'm direct eenvoudig online via www.vispas.nl en je kunt meteen naar de waterkant! of koop 'm bij de hengelsportwinkel bij jou in de buurt.
Jeugdvergunning: iets voor jou?

Let op: er zijn verenigingen die onder bepaalde voorwaarden (soms zelfs gratis) jeugdvergunningen uitgeven. Hiermee mag je op een beperkt aantal wateren in de buurt met maximaal één hengel en niet op roofvis vissen. Misschien iets voor jou?

-> Zoek een hengelsportvereniging bij jou in de buurt


Meer informatie

-> Klik hier voor meer informatie zoals vistips, video's, apps en informatie over waar je precies mag vissen.
Ik was op 1 januari dit jaar 14 jaar of ouder


Als je op 1 januari van dit jaar 14 jaar of ouder was, dan heb je dit jaar een VISpas nodig. Hiermee mag je in ongeveer 90% van het water in Nederland vissen en het is meteen het bewijs van lidmaatschap van je vereniging. Bestel de VISpas direct online, hiermee kun je meteen naar de waterkant:-> Klik hier om direct online een VISpas te bestellen.

Je kunt de VISpas ook kopen bij de hengelsportzaak bij jou in de buurt.


Kleine VISpas: iets voor jou?

Vis je maar met één hengel, met een beperkt aantal aassoorten en in een beperkt aantal wateren? En vis je ook niet op roofvis of 's nachts? Dan is de Kleine VISpas misschien iets voor jou.

Met de Kleine VISpas mag je maar op een beperkt aantal wateren vissen. Waar precies, dat kun je exact op kaart zien op www.visplanner.nl en kijk of de wateren waar jij wilt vissen erbij staan.-> Bestel de Kleine VISpas online

Tips om meer te vangen

Tips & trics voor het vissen nodig? Check Vissen doe je zo, installeer onze apps, bekijk honderden video's op ons Youtubekanaal en voor de jongeren hebben we onze Stekkie website:

 .

 .


Waar mag ik vissen?


Kijk met VISplanner op Google Maps kaart waar je met jouw (Jeugd)VISpas of Kleine VISpas mag vissen. VISplanner is beschikbaar als website en te downloaden als app.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.