Vissengids App (met unieke VISsenscanner functie)

Alle Nederlandse vissen op je mobiel, automatisch vissen herkennen met je smartphone.

Met de gratis Vissengids App van Sportvisserij Nederland kun je eenvoudig en snel alle zoetwater- en zeevissen van Nederland doorzoeken, bekijken en determineren.


Handig!

  • Alle Nederlandse zoetwater- en zeevissen op je mobiel, met strak beeldmateriaal
  • Vissen doorzoeken op alfabet, familienaam en trefwoord
  • Uitgebreide informatie over herkenning, verspreiding, voedsel en meer
  • Visserijwet informatie per soort (gesloten tijden, minimummaten e.d.)
  • UNIEK: automatisch vissen herkennen via de VISsenscanner functie!
  • Gratis!


Nederlandse zoetwater- en zeevissen, uitgebreide informatie, fotomateriaal, determineren.


VISsenscanner: vissen herkennen met je smartphone!

Heb jij een vis gevangen, maar weet je niet precies welke soort het is? Met de unieke VISsenscanner herkent je smartphone nu meteen automatisch de juiste vissoort. De app herkent bijna 150 in Nederland voorkomende zoetwater- en zeevissen.


-> Lees meer over de VISsenscanner functie

Meteen downloaden!

  1. Ga naar de App Store (voor iPhone, iPod en iPad) of Google Play Store (voor Android toestellen) om de Vissengids App op je mobiel te downloaden.
  2. Zoek op ‘Vissengids’
  3. Installeer de gratis App
  4. De App staat nu op je scherm en je kunt direct starten met het bekijken en determineren van alle Nederlandse vissoorten!

Over de Vissengids App

De Vissengids App is een aanvulling op de succesvolle boekjes ‘De Nederlandse zoetwatervissen’ en ‘Nederlandse Zeevissen’, die sinds vorig jaar ook online te bekijken zijn. Hij biedt sportvissers, biologen en andere geïnteresseerden de mogelijkheid om ook via je mobiel vissoorten te bekijken en determineren.

De Vissengids App wordt in opdracht van Sportvisserij Nederland technisch ontwikkeld door Crossmedia Communicatiegroep, zowel voor iPhone gebruikers als mensen met een Android-toestel. De App is helemaal gratis te downloaden via de App Store van Apple en Google Play.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.