Vissengids App

Nieuw: alle Nederlandse vissen op je mobiel!

Met de Vissengids App van Sportvisserij Nederland kun je eenvoudig en snel alle zoetwater- en zeevissen van Nederland doorzoeken, bekijken en determineren.

Handig!

  • Alle Nederlandse zoetwater- en zeevissen op je mobiel, met strak beeldmateriaal
  • Vissen doorzoeken op alfabet, familienaam en trefwoord
  • Uitgebreide informatie over herkenning, verspreiding, voedsel en meer
  • Visserijwet informatie per soort (gesloten tijden, minimummaten e.d.)
  • Soort bepalen met de speciale determinatiemodule
  • Gratis!


Nederlandse zoetwater- en zeevissen, uitgebreide informatie, fotomateriaal, determineren.

Meteen downloaden!

  1. Ga naar de App Store (voor iPhone, iPod en iPad) of Google Play Store (voor Android toestellen) om de Vissengids App op je mobiel te downloaden.
  2. Zoek op ‘Vissengids’
  3. Installeer de gratis App
  4. De App staat nu op je scherm en je kunt direct starten met het bekijken en determineren van alle Nederlandse vissoorten!

Over de Vissengids App

De Vissengids App is een aanvulling op de succesvolle boekjes ‘De Nederlandse zoetwatervissen’ en ‘Nederlandse Zeevissen’, die sinds vorig jaar ook online te bekijken zijn. Hij biedt sportvissers, biologen en andere geïnteresseerden de mogelijkheid om ook via je mobiel vissoorten te bekijken en determineren.

De Vissengids App wordt in opdracht van Sportvisserij Nederland technisch ontwikkeld door The Mobile Company (makers van Apps voor onder meer de ANWB, Volkswagen, 9292ov, TNT, WNF en Bol.com), zowel voor iPhone gebruikers als mensen met een Android-toestel. De App is helemaal gratis te downloaden via de App Store van Apple en Android Market van Google. Lancering vindt plaats op de Visma 2011, die plaatsvindt van 31 maart t/m 3 april in Ahoy Rotterdam.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide