Publicaties loodvrij vissen

Door een toenemende interesse in loodvrij vissen, wordt er in Hét VISblad regelmatig gepubliceerd over het vissen met loodalternatieven. We hebben deze artikelen voor je op een rijtje gezet. Klik op de foto om naar het artikel te gaan. Houd deze pagina in de gaten, want ook toekomstige VISbladreportages over de mogelijkheden van loodvrij vissen zullen hier worden toegevoegd.

Actuele nieuwsitems over lood en sportvisserij vind je hier.

Sportvisserij Loodvrij Green Deal gesloten


Stalen raket: de Delta BomberVuurdoop: ImFlo loodvrije vistuigenVuurdoop: Pallatrax StonzeVuurdoop: UFO SinkersVuurdoop: Tungsten JigheadsVuurdoop: Iron Claw RVS JigheadsVuurdoop: Eco SinkersDropshotten met paramoudra'sLoodvrij, dat zijn wijLoodvrij karpervissenLoodvrij feederenLoodvrij kustvissenMaximale zeevispretVuurdoop: Steengoed Loodalternatief


Lood en de sportvisserijZelf loodvervangers makenJacky BetonLoodalternatievenSportvisserij Loodvrij in de Snoekerijen (De SNB)


Sportvisserij Loodvrij in De Karper (De KSN)Loodalternatieven in de karpervisserij (Sportvisserij Vlaanderen)


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.