Loodalternatieven voor de zeevisserij


Delta Bombers van BD Store. Mooi afgewerkte gewichten voor het vissen vanaf het strand. Door de goede vorm zijn deze gewichten enorm ver te werpen. Ze zijn gemaakt van staal. Verkrijgbaar in 120, 140, 160- en 180 gram. De Delta Bombers zijn ook verkrijgbaar in een variant met ankers.Woutje Beton. Deze gewichten zijn gemaakt van beton met een ijzeren kern. Verschillende soorten gewichten, met en zonder ankers verkrijgbaar. Naast goede gewichten voor het strandvissen zijn er ook perfect geschikte gewichten voor de bootvisserij. Verkrijgbaar in gewichten van 60 t/m 300 gram.

IJzeren zeegewichten van YukiDit merk heeft diverse, goed gecoate en afgewerkte ijzeren zeegewichten in het pakket. De zogenaamde Yuki Longtails, en de gewichten met normaal bevestigingsoog. Verkrijgbaar in verschillende gewichten, met diverse felgekleurde en "glow in the dark" coatings.


Rubig Steelangler Distance Ground. Mooi afgewerkte stalen gewichten om ver mee te werpen en door de platte vorm blijft deze beter op de bodem verankerd. Verkrijgbaar in gewichten van 40 t/m 140 gram. 


Rubig Steelangler 
Distance Six
. Mooi afgewerkte stalen gewichten om ver mee te werpen. Verkrijgbaar in gewichten van 40 t/m 140 gram. 


Eco Wrak- en brandingsgewicht van Het HengelsportparadijsZware gewichten, gemaakt van gietijzer. Super geschikt voor de visserij op wrakken. Door de coating roesten de gewichten niet snel.

Non Toxic sinker van WFT. Deze WFT Non Toxic Sinkers zijn meer dan een alternatief voor het conventionele lood, want door de lichtgevende coating is het zelfs een attractor die de vis van grotere afstand aantrekt. De WFT Non Toxic Sinkers zijn verkrijgbaar in 250, 500, 750 en 1000 gram en voorzien van een grote XXL-Snap speld voor eenvoudige montage.


UFO Sinker Distance. Peervormige gewichten gemaakt van een composiet van beton en ijzer. Verkrijgbaar in veel kleuren en gewichten, zowel inline als met wartel.Juist ankergewicht van Het Juiste Vislood. Het juiste ankergewicht is speciaal ontwikkeld voor sterke stroming. Vanwege zijn organische vorm zuigt het zich vast aan de (zee)bodem en kan niet gaan rollen of tollen. Verkrijgbaar in gewichten van 60 t/m 150 gram.


Werpgewichten van Modified Materials. Modified Materials maakt verschillende vormen werpgewichten, van een composiet materiaal zonder lood. Zowel in piramidevorm, standaard werpgewicht met- of zonder klapanker. Ook hebben zij een gewicht van gietijzer. Verkrijgbaar in veel verschillende vormen en gewichten.Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.