Online factsheets

-> Download hier het Infoblad Factsheetmodule (PDF): Je viswaterbeheer in een notendop

Een eenvoudige manier om een kort en bondig visplan voor je viswater op te stellen is de online factsheetmodule. Dit is één van de modules van de gratis service ‘Mijnhengelsportvereniging.nl’. Het geeft je vereniging de mogelijkheid het viswaterbeheer duidelijk weer te geven en hierin duidelijke keuzes te maken.

De ingevulde factsheets worden jaarlijks opgeslagen en kunnen op elk moment door de vereniging worden aangepast. De verenging kan de ingevulde factsheets als PDF op hun eigen website plaatsen. De factsheets zullen zorgen voor een transparant visserijbeheer en kunnen als communicatiemiddel worden gebruikt naar hun leden en de betrokken overheden.

Het invullen van de factsheets is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Om de vereniging hierbij te ondersteunen heeft Sportvisserij Nederland een handleiding (pdf) opgesteld.

Let op: Deze module is ook beschikbaar voor verenigingen met een eigen website, dus buiten Mijnhengelsportvereniging.nl om. Zij kunnen hier de factsheetmodule aanvragen.


Voorbeeld: een factsheet (pdf) met alle belangrijke informatie op een rij.

HSVTV

HSVTV is een serie instructiefilmpjes waarmee je onder andere leert hoe je het milieu van je viswater in kaart brengt, gegevens over de sportvisserij en de visstand verzamelt én hoe je dit alles eenvoudig verwerkt in een een kort en bondig visplan met de online factsheetmodule.

-> Ga direct naar het onderdeel viswaterbeheer van HSVTV!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.