Organisatiestructuur

Structuur Sportvisserij Nederland

Sportvisserij Nederland is een vereniging die via regionale federaties en circa 750 lokale hengelsportverenigingen bijna 700.000 aangesloten sportvissers overkoepelt.

Nationaal en internationaal vertegenwoordigt Sportvisserij Nederland de Nederlandse sportvisserij. Directe leden van Sportvisserij Nederland zijn de 7 regionale hengelsportfederaties en de landelijke specialistenorganisaties van vliegvissers (VNV), roofvissers (VNR) en karpervissers (KSN). Zij vormen de algemene ledenvergadering die het beleid op hoofdlijnen en de begroting bepaalt.

Vanuit de ledenvergadering wordt een bestuur gekozen. Dit bestuur draagt de bestuurlijke verantwoordelijkheid voor de voorbereiding en uitvoering van het beleid. De bestuursleden vind je hieronder.


Marjan van Kampen: voorzitter + portefeuille Integriteit


Guido Camps: vice-voorzitter + portefeuille Water Natuur


Ad van Hees: portefeuille Verenigingsontwikkeling


Toby Ellson: portefeuille Strategische Communicatie

Marcel Hölterhoff: penningmeester + portefeuille Mens & Organisatie


Jos Bisschops: secretaris + portefeuille Mariene Natuur


Rob Geleijnse: portefeuille Ledenbinding en Sport


Rosetta Kooistra: directeur


Mocht er een klacht zijn over een bestuurslid of -leden dan kan deze worden gemeld via essenburg@sportvisserijnederland.nl. De klacht wordt dan vertrouwelijk behandeld door de voorzitter en indien het de voorzitter betreft door de vice voorzitter. Binnen een maand krijgt de indiener informatie over de behandelingsprocedure en vervolgens over het resultaat.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.