Beleidsplan wedstrijden

Sportvisserij Nederland draagt zorg voor de organisatie en uitvoering van de nationale viswedstrijden. Sportvisserij Nederland is de gerechtigde om nationale teams af te vaardigen naar internationals wedstrijden. Samen met de belangenbehartiging van wedstrijdvissers (zowel in de breedtesport als op topsportniveau) vormt dit het bestaansrecht van de bond.


"Als team naar de top" 


Met de aansluiting van Sportvisserij Nederland bij de NOC*NSF in 2013 werd de weg richting verdere professionalisering ingeslagen. Tel daar de ambitie van Sportvisserij Nederland bij op om tot de grootste wedstrijdlanden in de sportvisserij te behoren en er kon niets anders dan een ambitieus plan worden ontwikkeld.  Een beleidsplan dat mogelijkheden biedt tot groei en ontwikkeling, wedstrijdvissers met elkaar en met verenigingen bindt en naar verwachting resulteert in prijzen. Samen met de federaties gaat Sportvisserij Nederland de komende jaren hard aan de slag om de beschreven actiepunten te realiseren. 

De eerste bouwstenen hiervoor zijn gelegd. Lees hier het Beleidsplan wedstrijden 2016-2020 "Als team naar de Top" (PDF). 

Omwille van de organisatieontwikkeling is het beleidsplan wedstrijden “Als Team naar de Top, 2016 - 2020” ook in 2021 en 2022 van kracht.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.